“Moderne Franse keuken met een toets Japans”. Dat zegt de website van het nieuwe restaurant Blueness met vestigingen in Cadzand en Antwerpen. “Het interieur is belangrijker dan het eten dat trouwens veel te duur is.” zo zeggen krantenrecensenten. “Niets van”, zo zegt Sergio Herman die zijn stempel zet op het nieuwe restaurantconcept. “Ik kamp met een gebrek aan betrouwbaar personeel, net zoals de hele horecasector.” En de sterrenchef is boos. “Ik vertrek uit België en Nederland. Hier open ik geen restaurants meer.” zo klinkt het. Zijn terugtocht is wel strategisch financieel voorbereid. De familie Dheedene, bekend uit de mode industrie, is de financier achter Blueness. Ondertussen zijn ze ook eigenaar geworden van het aanpalende Italiaanse restaurant Le Pristine dat marketing gewijs nog steeds deel uitmaakt van de “Sergio Herman Group”. Het vermogen van Sergio Herman zeilt ondertussen stilaan richting drie miljoen euro. Als er al niet veel horecapersoneel te vinden is, kan niet hetzelfde gezegd worden van de accountants.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.